Prva tri dana Sajma nameštaja protekla su u znaku vrhunskog dizajna, brojnih premijera, posete uglednih dizajnera iz cele Evrope, kao i velikog broj poslovnih ljudi, kupaca i distributera iz svih krajeva sveta.

Hale Beogradskog sajma očekivano su ispunjene velikim brojem zainteresovanih posetilaca koji ne žele da propuste priliku da u Beogradu vide ekskluzivna dizajnerska rešenja i novitete koji podižu kvalitet života i oplemenjuju životne i radne prostore, a koje su do sada mogli da vide samo na najpoznatijim svetskim sajmovima.

U halama se razgovara na preko deset svetskih jezika, a nezamenljiva sajamska atmosfera ove godine rezultirala je rastom broja poslovnih posetilaca, dinamičnim poslovnim aktivnostima, posebno na Sajmu mašina i alata iz oblasti drvne industrije koji se odvija u hali 5, gde se odvijaju intenzivni poslovni razgovori, a prikazane inovacije, najnovija tehničko-tehnološka rešenja otvaraju vrata novim unapređenjima postojećih proizvodnih pogona i rađaju ideje za nove pravce razvoja drvno-prerađivačke i industrije nameštaja Srbije.

Vikend će po tradiciji obeležiti poseta najšire publike, zbog primamljivih sajamskih pogodnosti, jer su svi izlagači za kupce na sajmu obezbedili ekskluzivne popuste i specijalne uslove plaćanja, kao i poklone prilikom kupovine.

Radno vreme Sajma nameštaja je od 10 do 20 časova, a Sajma mašina i alata iz oblasti drvne industrije, koji traje dan kraće, do subote 10. novembra, je od 10 do 19 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 350 dinara, a za grupne posete 250 dinara. Parking je 150 dinara po satu.