Kompanija AUTO ČAČAK, generalni uvoznik ŠKODA vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg sajma DDOR BG CAR SHOW.

Akcijske cene modela neće biti aktuelne samo za vreme trajanja sajma, već važe za sve narudžbine do 15. aprila. Najatraktivniji Škoda modeli će biti izloženi u hali 1 Beogradskog sajma, a pripremljeni su specijalni sajamski popusti za sve modele u ponudi.

Po prvi put na Beogradskom sajmu će biti izložen model Karoq, koji je premijerno predstavljen u decembru 2017. godine. Ovaj atraktivan SUV će biti dostupan već od 16.990 evra. Pored ovog modela biće izložen i njegov „stariji brat“ – Kodiaq u „sportline“ verziji. Kodiaq je dostupan po ceni koja se kreće od 19.990 evra.

Škoda Superb L&K

Posetioci će imati priliku da vide i ekskluzivni model Superb L&K, kao i Superb Combi u „style“ paketu opreme. Početna cena modela Superb se kreće od 18.990 evra.

Škoda Octavia Limo

Izlaganje brenda Škoda ne može se zamisliti bez najprodavanijeg modela, Octavije u „limo“ i „combi“ verziji. Octavia Combi će biti izložena u „scout“ verziji.

Pored pomenutih modela biće izloženi i Rapid i Fabia, koja će biti dostupna za vreme sajamske akcije po ceni već od 8.990 evra.

Škoda Fabia

Kompanija Auto Čačak je u saradnji sa Raiffeisen Leasingom pripremila posebne uslove finansiranja po fiksnoj kamatnoj stopi od 1,99% na period do 60 meseci. Takođe, Raiffeisen Leasing za svako realizovano finansiranje daje klijentima na poklon platnu karticu Raiffeisen banke sa 10.000 dinara.

Značajna je i saradnja sa Halk Bankom, koja, pored pomenutih popusta, daje posebne uslove kreditiranja za kupce Škoda vozila i to za sve kredite koji se realizuju do kraja godine.

Gosti i saradnici na Škoda štandu će biti i predstavnici kompanije NIS Gazprom Neft. Ova saradnja je ostvarena radi podrške korporativnim klijentima kojima kompanija NIS Gazprom Neft poklanja kartice za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara i licence za asistenciju na putu za kupovinu prvih pet automobila.