Minibasket
MINIBASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIĆ

Mini basket je stvoren da bi se deca kroz igru učila košarkaškoj igri, jer u svakom pa i u najmanjem detalju košarke stoji IGRA. Mini basket je košarka prilagođena uzrasnoj kategoriji dece od 7 do 10 godina.

Agro Belgrade
AGRO BELGRADE 2025

Agro Belgrade je vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj u oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva koji na više od 30.000 m2 okuplja preko 1.000 izlagača i brendova, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija.

Sajam pčelarstva
16. DRŽAVNI PČELARSKI SAJAM

Državni pčelarski sajam osmišljen je kao smotra pčelarstva. Na njemu pčelari praktičari i proizvođači opreme za pčelarstvo predstavljaju svoja dostignuća. Sva oprema i repromaterijali iz ove oblasti na Sajmu se prodaju po najpovoljnijim cenama i uslovima. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter.

46. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA

Turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, lovni turizam, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.

Horeca
20. HORECA – SAJAM UGOSTITELJSKE OPREME

Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme održava se pod okriljem Sajma turizma. Okuplja brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – preduzeća koja se bave proizvodnjom i prodajom hotelskog i ugostiteljskog nameštaja; opreme za kuhinje, restorane i barove; distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje; proizvođače hrane i pića…

Sajam tekstila
SAJAM TEKSTILA

Poslovna manifestacija koja okuplja proizvođače tekstila, uvoznike i trgovce. Pored najboljih tkanina, izlagači će na Sajmu prikazati i najbolje mašine i opremu iz tekstilnog sektora.

Sajam škola
SAJAM ŠKOLA

Regionalni sajam školskog pribora u organizaciji Udruženja knjižara Srbije, namenjen profesionalnim kupcima.

Salon automobila
56. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA

Po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca… Sajam automobila svake godine predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova…

Motopassion
17. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA

Motocikli, mopedi, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji… standardni je sadržaj Međunarodnog sajma motocikala.

Sajam nautike, lova i ribolova
45. MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Beoplant
30. MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE – BEOPLANT FAIR,
28. IZLOŽBA LEKOVITOG BILJA I PREPARATA OD MEDA „DAROVI PRIRODE“,
13. IZLOŽBA BAŠTENSKIH I PARKOVSKIH MAŠINA I PRATEĆE OPREME – MOTOPLANTEXPO,
9. IZLOŽBA ORGANSKE PROIZVODNJE „ORGANIC FEST“

“Bašta u srcu grada” sinonim je za Međunarodni sajam hortikulture – Beoplantfair. Ovu najšarmantniju, najmirisniju i najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma tradicionalno  obogaćuju dve velike tematske izložbe – Izložba lekovitog bilja i preparata od meda “Darovi prirode” i  Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.

Dodir Pariza
41. MEĐUNARODNI KONGRES I SAJAM KOZMETIKE, NEGE KOSE, ESTETIKE I ZDRAVLJA „DODIR PARIZA“

„Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Nega i lepota su atraktivniji segmenti „Dodira Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

SEEBBE
49. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI) – SEEBBE

Specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Sajam tehnike
67. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI)

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti.

Total Future Gaming Belgrade
17. BELGRADE FUTURE GAMING

Poput velikih gaming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavljanje gaming industrije. Pored upoznavanja sa najsavremenijom ponudom iz ove oblasti, na Sajmu se može i kupiti željena oprema, obezbediti softverska podrška i prateći servisi.

Beogradski tango susret
INTERNACIONALNI FESTIVAL ARGENTINSKOG TANGA – BELGRADE TANGO ENCUENTRO

Belgrade Tango Encuentro je internacionalni festival argentinskog tanga namenjen isključivo društvenim plesačicama i plesačima. Ova manifestacija dovodi u Beograd velika imena svetske tango scene – tango djeve, učitelje i performere, kao i veliki broj amaterskih plesačica i plesača. Stavlja Beograd na svetsku mapu važnih destinacija za sve ljubitelje ovog žanra.

Partner
12. MEĐUNARODNI SAJAM NAORUŽANJA I VOJNE OPREME „PARTNER 2025.“

„Partner“ – Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, održava se na Beogradskom sajmu svake druge godine. Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo odbrane Republike Srbije.