4 – 6. decembar 2024.

Sajam Voda predstavlja jedinstvenu manifestaciju koja na jednom mestu okuplja proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javno komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijske institucije koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Pokrenut je sa ciljem da se definišu strateški ciljevi u očuvanju vodenih resursa i željom da se sektor vodoprivrede regiona unapredi i razvije.

Sajam Voda namenjen je svima koji su spremni da svoja saznanja i iskustva pokažu i prenesu drugima, bez obzira radi li se o proizvodu, tehnologiji, usluzi, inovaciji, nauci… ili nečem drugom, što doprinosi boljem korišćenju voda, zaštiti voda i zaštiti od voda.

Svrha Sajma Voda jeste da bude polazna platforma za sve buduće projekte u regionu, i umrežavanje proizvođača i distributera opreme i tehnologije sa finansijskim institucijama koje investiraju novac u vodoprivredu.

Sajam voda prati i Forum Voda (međunarodni naučno stručni skup) koji kroz pažljivo odabrane teme biva uvek aktuelan i podsticajan. Obzirom da je vodoprivreda delatnost kojom se na integralan način upravlja vodama i sprovode uslužne delatnosti u ovoj oblasti, angažovanje vodećih stručnjaka na Forumu Voda ukazuje na odgovornost i spremnost svih učesnika da doprinesu njenom razvoju.

Posetiocima se nudi mogućnost da se na jednom mestu informišu o novim proizvodima i uslugama, tehnologijama i rešenjima.

HALE

Hala 3

RADNO VREME

4, 5. decembar10:00 – 18:00 h
6. decembar10:00 – 16:00 h

ULAZNICE

500 RSD

ORGANIZATOR

BEL EXPO

Vojvode Dobrnjca 40
11000 Beograd
Srbija

Osoba za kontakt: Sanja Vučković, direktor projekta

Tel: 011 3391 959
Fax: 011 3284 074
Mob: 063 110 95 15
E-mail: sanja.vuckovic@belexpo.rs
www.sajamvoda.rs