11 – 13. decembar 2024.

Duže od pet decenija, Međunarodni kongres i izložba o KGH uvek je donosio odlična ključna predavanja o aktuelnim temama. U organizaciji Društva za KGH Srbije, pri SMEITS-u, na izložbenim štandovima domaće i strane firme izlažu vrhunske proizvode i rešenja. Međunarodni kongres i izložba o KGH jedinstvena su prilika da na jednom mestu sretnete univerzitetske profesore i nastavnike, inženjere, projektante, donosioce odluka, proizvođače, uvoznike, distributere, tehničare, studente… da posao tražite ili ponudite.

Vaše je samo da se registrujete i pridružite nam se. Registracija za učesnike će biti otvorena u septembru.

Učesnici Međunarodnih kongresa i izložbe o KGH su univerzitetski nastavnici, donosioci odluka, vlasnici kompanija, direktori, licencirani inženjeri, inženjeri, tehničari, serviseri, studenti, distributeri…

Za razliku od većine godišnjih skupova, Međunarodni kongres i izložba o KGH vodi računa o svojim sponzorima tokom cele godine – objavljuje njihove tekstove u tromesečnom časopisu „KGH“, emituje njihove vesti u mesečnom biltenu koji se šalje na oko 10.000 elektronskih adresa u regionu, organizuje namenske prezentacije… Na taj način sponzori imaju koristi od promocije pre, za vreme i posle skupa.

HALE

Hala 4

RADNO VREME

11, 12. decembar09:00 – 18:00
13. decembar09:00 – 16:00

ULAZNICE

Ulaz je besplatan

ORGANIZATOR

Društvo za KGH Srbije
pri Savezu mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS)

Kneza Miloša 7a/II, 11000 Beograd
kgh-kongres.rs
kontakt osoba: Jelena Salević
Tel: 060 300 83 22
e-mail: jelena.salevic@smeits.rs

STATISTIKA

Broj izlaganja u programu Kongresa:100 +
Broj izlagača na izložbi:120 +
Broj posetilaca:2.000 +