15. septembar 2023.

Manifestacija Dan srpskih prevoznika – Porodični dan prevoznika je mesto susreta pružaoca usluga prevoza tereta sa svojim komercijalnim partnerima i korisnicima usluga prevoza. Koncept jednodnevne izložbe teretnih i priključnih vozila upotpunjen izlagačima koji nude ostale robe i usluge koje su povezane sa prevozom je prisutan već 20 godina u Srbiji u organizaciji Poslovnog udruženja „Međunarodni transport“. Sada po prvi put na Beogradskom sajmu, vraćaju se ova vozila i to u čast prevoznika koji opslužuju potrebe domaće privrede. U toku trajanja manifestacije predviđen je bogat kulturno-umetnički program i svečani ručak za izlagače i posetioce.

Cilj ove manifestacije jeste prikazivanje najmodernijih vozila u oblasti prevoza tereta i propratnih delatnosti koje su usko povezane sa prevozom, ali i pružanje mogućnosti srpskim prevoznicima da se u neformalnom ambijentu međusobno druže i razmenjuju iskustva. Ovo je jedinstvena prilika da svi ponuđači roba i usluga čija su ciljna grupa firme iz oblasti prevoza tereta, u jednom danu imaju priliku da prikažu sebe ali i da nastave druženje sa svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima uz propratni program manifestacije.

Organizator poziva sve zainteresovane izlagače kao i sve srpske prevoznike i zaljubljenike u prevoz da dođu i uživaju u ovoj nesvakidašnjoj manifestaciji.

RADNO VREME

08:00 – 23:00 h

ULAZNICE

Ulaz je slobodan uz prijavu.
Parking za automobile naplaćuje se 150 RSD po satu.

ORGANIZATOR

Poslovno udruženje prevoznika robe u međunarodnom drumskom saobraćaju „Međunarodni transport“

Aleksandar Spasić, koordinator/organizator
тел: +381 (0)11 3247 147
e-mail: aleksandar.spasic@pumedtrans.com
www.pumedtrans.com