IES ENERGY GROUP је резултат десетогодишњег искуства у производњи биогаса.

ГРУПА даје решења која повећавају ефикасност и оптимизују производњу енергије из обновљивих извора. Пројектовање и развој решења „кључ у руке“ за различите секторе и тржишне области су свакодневни део њиховог рада.

Унутар Групе постоји више сектора укључујући, од 2008. године, IES BIOGAS. Овај сектор је специјализована за пројектовање, изградњу, управљање и сервисирање постројења за производњу биогаса/биометана за потребе пољопривреде и прехрамбене индустрије. ИЕС филозофија је јасна: 100% квалитета у материјалима, компонентама и завршној обради. Нема компромиса.

IES Energy

IES WASTE (Отпад) је оријентисан на управљање и експлоатацију читавог циклуса отпада, почевши од фазе селекције и одвајања, до различитих третмана и рециклаже главних компоненти (папир, картон, пластика, алуминијум, стакло), до производње енергије из органске фракције (анаеробна дигестија) и секундарног чврстог горива и, коначно, производње компоста. У овом сектору IES Energy Group има важну патетентирану технологију – „Horizontal Digester“ технологију за полусуву ферментацију.

IES PV POWER је у потпуности посвећен соларним фотонапонским пројектима, који нуде широк спектар решења, производа и система за сваку област примене и специфичан захтев сваког купца (земаљски фотонапонски паркови, хибридни системи и мрежне и off-мреже) .

IES SERVICE је одељење које се бави управљањем и сервисирањем постројења. У евиденцији има више од 250 фабрика које су испоручене од стране других произвођача или дизајниране са различитим дизајном и технолошким процесом. IES Energy Group наглашава важност одржавања перформанси, промовисања интегрисаног система управљања и надзора, способног да обезбеди одлучујуће интервенције на 24-часовној основи.

IES AUTOMATION унутар Групе дизајнира и управља „ad hoc“ аутоматизацијом. Ради се о „управљачком“ систему под називом IES Bioeyes прављеном за сваку појединачну потребу клијента.