Почетак2023-08-17T09:31:58+01:00

Укусна традиција – отворен Сајам етно хране и пића

30.11.2023.|Етно храна и пиће|

Традиционалном здравицом домаћина Драгише Симића, почела је церемонија свечаног отварања 17. Сајма етно хране и пића. Ова најстарија и најкомплетнија смотра традиционалних производа представиће више од 300 произвођача, а мали произвођачи ће углавном наступити на збирним штандовима, у организацији Привредне коморе Србије и њених регионалних огранака, Задружног савеза Србије и Војводине, градских управа и удружења.

Министарка проф. др Даница Грујичић: „Медидент“ је алат за све у здравству

30.11.2023.|Медидент|

Свечано отварајући 46. Међународни сајам медицине и стоматологије „Медидент“, министарка здравља у Влади Републике Србије проф. др Даница Грујичић подсетила је да „без алата нема заната“ и да је, у том контексту, овај сајам својом понудом, представљеним средствима, апаратима, инструментима и методама, велика помоћ не само стоматолозима него и свим другим медицинским радницима којима је таква опрема основно средство за рад.

17. Сајам етно хране и пића

29.11.2023.|Етно храна и пиће|

Од 30. новембра до 3. децембра, на Београдском сајму, љубитељи добре хране и пића имаће прилику да уживају у јединственом споју традиције и аутентичности, на седамнаестом по реду Сајму етно хране и пића. Ова манифестација представља праву посластицу за сва чула, пружајући посетиоцима прилику да открију разноликост укуса и мириса које нуди богата кулинарска баштина нашег региона. Представиће се више од 300 произвођача традиционалних прехрамбених производа, а мали произвођачи ће углавном наступити на збирним штандовима, у организацији Привредне коморе Србије и њених регионалних огранака, Задружног савеза Србије и Војводине, градских управа и удружења. У организацији Привредне коморе Србије наступиће

Почиње „Медидент“: Заједно до здравља

29.11.2023.|Медидент|

Међународни сајам медицине и стоматологије МЕДИДЕНТ је већ деценијама најреспектабилнија регионална медицинска пословно-комерцијална и едукативна сајамска манифестација. У Хали 3 Београдског сајма, од 30. новембра до 2. децембра 2023, окупиће се преко 50 домаћих и регионалних излагача и представника иностраних компанија.

Са Експо-зимом у зимске чаролије

29.11.2023.|Expo-Zim|

ЕКСПО-ЗИМ, сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације, биће одржан од четвртка, 30. новембра, до недеље, 3. децембра 2023. године, у Хали 5 Београдског сајма. Као најузбудљивији догађај сезоне, Експо-зим не престаје да буде свет снега, брзине и адреналина, посвећен љубитељима зимских спортова, скијања, сноубордања, клизања или планинарења, и зимског угођаја уопште.

Почеле Енергетика и Екологија

28.11.2023.|Eco Fair, Енергетика|

18. Међународни сајам енергетике и 19. Међународни сајам заштите животне средине и природних ресурса – EcoFair отворили су капије за посетиоце 28. новембра 2023. године, у Хали 1 Београдског сајма. Под заједничким слоганом „Чиста енергија за светлију будућност“, током тродневног рада ових двеју манифестација представиће се више од 80 излагача, међу којима су доминантнији они инострани – из Немачке, Мађарске, Румуније, Чешке, Пољске, Словеније, Северне Македоније, Црне Горе, па чак и Кине, Израела, ДР Конга, Гане.

„Паклена“ сајамска недеља: Пет врхунских сајмова за шест дана

23.11.2023.|Eco Fair, Expo-Zim, Енергетика, Етно храна и пиће, Медидент|

Последњу недељу новембра и почетак децембра на Београдском сајму обележиће чак пет изузетно разноврсних сајамских манифестација високог међународног угледа и значаја. Током само шест сајамских дана посетиоци ће моћи да се обавесте о најновијим достигнућима и трендовима у енергетици, екологији, медицини и стоматологији, етно храни и пићу и зимској спортској опреми.

Вучић на званичном отварању Сајма вина

17.11.2023.|Винска визија Отвореног Балкана|

Званичном почетку рада сајма вина, хране и туризма Wine Vision by Open Balkan (Винска визија – Отворени Балкан), под покровитељством влада Републике Србије, Северне Македоније и Албаније, присуствовао је председник Републике Србије Александар Вучић, са гостима – председником Владе Републике Северне Македоније Димитром Ковачевским, председником Црне Горе Јаковом Милатовићем и председником италијанске регије Венето Луком Зајом, док се албански премијер Еди Рама у програм јавио видео-линком.

Почео Wine Vision 2023.

16.11.2023.|Винска визија Отвореног Балкана|

Низом пословних састанака резервисаних само за професионалне купце, у четвртак 16. новембра 2023, на Београдском сајму је почео други по реду сајам вина, хране и туризма Wine Vision by Open Balkan. Под покровитељством влада Републике Србије, Северне Македоније и Албаније, а у оквиру иницијативе Отворени Балкан, сајам ће трајати до 19. новембра 2023. године. За ширу јавност сајам ће бити отворен од петка 17. новембра.

Go to Top