Љубитељи једрења, они који воле да уживају у благодетима мора, сунца и нетакнуте природе широм Европе, у компанији Yacht Voyage Montenegro пронаћи ће поузданог партнера за реализују свог одмора. Ова чартер компанија послује у више европских земаља – Италији, Шпанији, Русији и Црној Гори.

Пловидба катамаранима туристима омогућује да сами истражују обалу Црне Горе, посете удаљене плаже и увале, уживају у пливању у беспрекорно чистом мору, баве се роњењем или пецањем. У понуди је и могућност изнајмљивања апартмана на води, у којима се може провести незаборавно лето са породицом или пријатељима.

У склопу њихове марине Солила у Тивту налази се ресторански комплекс Мовида, који гостима нуди богати садржај током читавог дана и ноћи. Ту је ресторан који својим изгледом, услугом и кухињом оправдава категорију 5 звездица. Lounge bar током врелих летњих дана пружа право освежење, а ноћу се претвара у Night club, у коме журке трају до касних јутарњих часова. „Movida Garden“ је место за оне који желе да уживају у благодетима балдахина у мирнијем делу плажног комплекса.

Yacht Voyage Montenegro осмислио је програм и за све оне који желе да доживе праву летњу журку на води или факултативним излетом обиђу места која се издвајају по својој лепоти на црногорској обали. У њиховој марини налази се велики катамаран Тахити, једини тог типа у Црној Гори, а предвиђен је за једнодневни чартере и непоновљиво летње искуство.