Ваше је само да се спакујете, све остало је наша брига!“ порука је коју и ове године љубитељима путовања шаље туристичка агенција Turisttrade. Овај карактеристичан слоган траје од 1989. године, од када је Агенција, као једна од првих приватних компанија у овој области, присутна на домаћем тржишту.

Основна инодестинација Turisttrade-а је ГРЧКА. У туристичким местима Пефкохори и Полихроно има своје представништво које успешно ради годинама и брине о хиљадама туриста који тамо проводе свој летњи одмор. Организује излете у Солун и на Метеоре, посету Хиландарском метоху и Светој Гори, обилазак родног места Аристотела. У понуди је и крстарење до предивних плажа и уживање на незаборавним грчким вечерима уз море, музику и вино.

Агенција је ту и за туристе који желе да упознају регију Светог Ђорђа или да летују у Врасни и Аспровалти, као и Лептокарија и Неи Пори, позната летовалишта под планином Олимп. Острво Тасос је још један бисер хеленског туризма, где гости проводе незаборавне тренутке у Скала Потамији и Golden Beach-у. Поред дестинација на Егејском мору, у понуди су и острва Лефкада и Закинтос – бисери Јонског мора.

Током целе године Turisttrade нуди атрактивне програме путовања по нашој земљи, Европи и свету, у којима успешно спаја одмор, забаву и нова сазнања о културно-историјском наслеђу земље домаћина.