Туристичка агенција Jumbo Travel од 2006. године бележи стални успон у својим пословним резултатима. Бави се продајом авио карата за цео свет, хотелским смештајем, индивидуалним путовањима, крстарењима, превозом до аеродрома са кућне адресе, изнајмљивањем минибус возила са возачем, као и продајом возних карата за целу Европу.

Јумбо Травел својим клијентима нуди најповољније цене авио карата али и плаћање на 4 рате без камате. Авио карте се могу резервисати и купити и online. Уз купљену авио карту и хотелски смештај Агенција поклања бесплатни повратни трансфер са адресе у Београду до Аеродрома „Никола Тесла“.

За организовање индивидуалних путовања, што подразумева проналажење најповољнијих авио карата и хотелског смештаја свих категорија, брину се стручни искусни агенти који у складу са жељама и могућностима клијената проналазе најповољније услове за путовање на далеке дестинације, летовање, зимовање, пословни пут или викенд путовање било где у свету.

Агенција „има решење“ и за туристе који желе сами да управљају својим временом на путовању. Таквим путницима у понуди је могућност изнајмљивања најновијих луксузних минибус возила са возачем по најповољнијим ценама.

Пошто је и на путовањима здравље на првом месту, Jumbo Travel нуди промотивне цене међународног путног осигурања неколико осигуравајућих кућа – Uniqa, Generali и ДДОР Нови Сад.

Освојите бесплатно путовање

Учесници у Jumbo квизу сваког месеца могу да освоје бесплатно путовање на неку светску дестинацију. Квиз организују у сарадњи са партнерским авио компанијама, а најсрећнији учесници, који тачно одговоре на постављено питање, могу да освоје вредно путовање. Циљ квиза је да се и онима који можда немају материјална средства за путовање – пружи могућност да путују.