ICTS ДОО из Београда је компанија која ће на Сајму туризма представити хотелске системе нове генерације. Генерални је дистрибутер компанија Мител и Vidyo, а на овогодишњем Сајму представиће хотелске системе Mitel Connected Guests (ex-TigerTMS), који омогућавају интеграцију различитих хотелских система, почевши од ПМС система, преко интернет конекције па до интеграције телефоније и ИПТВ дистрибуције. Биће представљен комплетан систем интегрисан са телефонијом и видео платформама, као стандардни део понуде ICTS-а.

Од тренутка резервације смештаја, check-in-а, па до check-out-а, омогућава гостима пун доживљај хотела, услуга и доступних садржаја. Комплетна понуда доступна је кроз мобилне платформе, а све је максимално прилагођено обичним корисницима мобилних телефона.

Важно је нагласити и да је администрација система, којом се баве запослени, сведена на минимум. На пример, један од модула Connected Guest система је IP Connect који омогућава контролу интернет bandwith-а и наплату интернета, према унапред дефинисаним критеријумима (колико дана гост остаје, цена собе и слично). Када гост уради check-in – систем сам дефинише ове услове. Такође, приликом резервације смештаја госту је у понуди мобилна апликација која га води кроз његову резервацију, а приликом check-in-а апликација iConnect ће аутоматски активирати мобилни телефон госта као локал телефонске централе хотела, конектован са бројем у соби. Захваљујући овој могућности хотел гостима може да понуди јефтиније разговоре, који се кроз Connected Guest модуле аутоматски тарифирају на рачун собе.

Систем iPGS (Guest service Paclage) може да доставља различите информације и садржаје хотела, било на мобилни телефон, ИПТВ, таблет… Реч је о различитим информацијама – вестима, менију у ресторану хотела, акцијама, доступним и заузетим садржајима, поручивању рум сервиса…

Све ове апликације могу бити брендиране – брендом хотела.

Неки од највећих хотелских ланаца на свету користи Connected Guests као стандардну платформу: Starwood, Kempinski, Hilton, Crowne Plaza, Hyatt…

Увођење видео конференцијских система Vidyo, хотелима омогућује проширење конгресних услуга и употпуњује понуду за пословне кориснике. Пословни састанци, конференције, могу захтевати реал тиме видео комуникацију широм света, а на хотелима је да гостима омогуће ову услугу.