Примарни циљ Установе социјалне заштите „Сениор плус“ је брига о старијим суграђанима. Корисници услуга у овој Установи добијају оно што им је најважније, а спаде у њихове основне потребе и жеље – настављање са активним друштвеним животом и у позним годинама. Поред тога, кроз деценијско искуство стручни тим је дошао до сазнања да старије особе желе да избегну осећај изолованости и искључености из друштава, а „Сениор плус“ им то у потпуности омогућује.

Поред ових примарних услуга, „Сениор плус“ има и додатну понуду која постаје актуелна посебно у време годишњих одмора – смештај корисника на краћи временски период. Они који имају старе особе о којима брину сада могу безбрижно да путују, јер ће њихови старији укућани бити безбедни и збринути уз услуге ове Установе.

Смештај корисника на краћи временски период Установа социјалне заштите „Сениор плус“ омогућује у своја три објекта, који се налазе на следећим локацијама: Липовачки пут број 13, Барајево – Београд, Даринке Јеврић број 40, Вишњичка бања – Београд и Војводе Влаховића број 3в, Вождовац – Београд. Корисницима је у овом период омогућена двадесетчетворочасовна медицинска нега, а стручни тим сачињавају лекар опште праксе, социјални радник, медицинске сестре – техничари, неговатељице и физиотерапеути.

Планирајте годишњи одмор и будите уверени да ће подједнако уживати и Ваши најмилији у нашем друштву и у програмским активностима које смо за њих припремили, поручују из Установе социјалне заштите „Сениор плус“.