LG Laundry Lounge

Посетиоци Међународног сајма хотелско-угоститељске опреме – ХОРЕКА, први пут ће у Србији имати прилику да виде програм LG комерцијалних уређаја који се користе у услужним и самоуслужним перионицама. На штанду ће бити изложена два водећа модела из понуде комерцијалних апарата: веш машина LG Giant-C+ F1069D2PS и машина за сушење веша LG Giant-C RV1329AD5S.

У понуди ће се наћи и комплетан асортиман опреме која је прилагођена потребама индивидуалних перионица – од апартманских, хотелских до самоуслужних и комерцијалних. Опрему одликује висока искоришћеност енергије, сигурне су и једноставне за употребу, гарантују савршене резултате, продуктивност и ниске трошкове експлоатације. Веш машине су опремљене сензорима за оптималну температуру, потрошњу воде и брзину обртаја центрифуге, чиме се постиже максималан учинак у економичности и квалитету прања.

Поред изложених уређаја, ВАТ ће промовисати и франшизу „LG Laundry Lounge“. Реч је о бренду самоуслужних перионица за прање, сушење и пеглање веша. Концепт је осмислила и развила компанија LG Electronics, а прва перионица отворена је 2012. године у Њујорку.

Перионице „LG Laundry Lounge“ издвајају се по квалитету опреме и услуга. Пошто се ради о машинама великог капацитета, у њима се могу прати и већи комади, као што су перјане јакне, прекривачи, ћебад…

Перионице су дизајниране тако да „преносе део кућне атмосфере“. Бојама, унутрашњим уређењем и савршеном чистоћом простора ствара се пријатна атмосфера, а клијентима је на располагању бесплатан интернет, телевизија, апарати за кафу, сокови и грицкалице, дечји кутак – све оно што доприноси да се корисници осећају „као код куће“.