За све заинтересоване посетиоце, уз Сајам књига који је у току, од данас до недеље, 28. октобра, одвијаће се још две манифестације у духу знања, образовања и информисања.

Сајам информисања, комуникација и маркетинга „Медиа маркет“ у хали 3 у свом четвртом издању обележиће водећи људи из света новинарства, маркетинга, ПР-а и адвертајзинга. Уз учешће више од 200 електронских, дигиталних и принт медија, као и агенција, удружења и професионалаца, Медиа маркет је место за пословно повезивање, едукацију и промоцију, али и презентацију медија уз непосредни сусрет са бројном публиком.

Сајам образовања и наставних средстава, 49. по реду, у халама 2Б и 3А представиће актуелности и иновације у политици образовања и државној стратегији и збирку информација за годишњу оријентацију како у образовно-васпитним установама тако и за професионалну перспективу и избор образовних профила и будућих каријера младих из Србије и региона. Програмским концептом сајма и пратећим стручним скуповима обухваћени су сви сегменти образовног система тако да ће посетиоци у зависности од њиховог интересовања бити у могућности да се упознају са понудом програма образовних институција и установа различитих нивоа и струка.

Сајмове ће пропратити богат пратећи програм који уз низ стручних скупова подразумева бројне промоције, презентације и предавања намењена широј јавности.

Радно време манифестација: 24. и 25. октобра (среда и четвртак) од 10 до 20 часова, а од 26. до 28. октобра (петак, субота и недеља) од 10 до 21 час.

Цена улазнице: Цена појединачне улазнице је 250 динара, за групне посете 150 динара, док је паркинг 150 динара по сату.