ЛУНАТРОНИК д.о.о. се већ 27 година успешно бави високом технологијом у служби безбедности, а основна делатност су му интегрисани системи безбедности.

Компанија пројектује, производи и испоручује: противпровалне алармне системе за заштиту објеката са ГСМ/ГПРС/ЛАН комуникацијом и апликацијом за паметне телефоне; паметне куће – и бежичне и жичане, за једноставну контролу и енергетску ефикасност (смарт хоме); противпровалне алармне системе за заштиту периметра (спољашњег простора); ЦЦТВ системе видео надзора са даљинским приступом; системе аутоматске детекције пожара; контролу приступа и евиденцију радног времена; контролу рада чуварске службе и свих теренских служби; ГПС праћење возила; контролне центре (мониторинг центри) за праћење аларма и видео надзора; рачунарске мреже…

На сајму ће представити најновије производе врхунских светских произвођача:
– ЕЛКО ЕП (иНЕЛС Паметне куће и „Smart City“)
– Маким (пешачке и колске баријере, триподи и рампе),
– „SpotCam“ (паметне камере са бесплатним снимањем на „Cloud serveru“)
– Јаблотрон (врхунски алармни системи са „Cloud“ подршком)
– ГТС (Контрола чуварске и теренске службе)

Компанија посебно наглашава партнерство са чешком компанијом ЕЛКО ЕП која је развила и израдила властите системе „Smart Home & Building Solutions nazvane iELS“, који се односе на паметне технологије не само за контролу кућа и зграда, него и читавих градова будућности. Одрживост и изводивост предложених решења процењује се свих аспеката – ефикасности управе, енергије, уштеде трошкова и сигурности становништва.