„Mega concept“ је већ дуги низ година водећа компанија у пољу опремања ентеријера. Поред сопствене производње, увоза и дистрибуције производа , компанија пружа услуге опремања станова, кућа, пословних простора, јавних објеката и хотела, по систему „кључ у руке“.

„Mega concept“ је ексклузивни увозник тапета Немачког произвођача AS Creation (који заступа водеће светске брендове: Versace, Esprit, Esprit for Kids, Oilily, Daniel Hechter, BrigitteHome, Lars Contzen, Porshe design studio, Werner Aisslinger…), завеса и драперија британског произвођача Prestigious textiles, холандског произвођача House of Happiness и многих других. Фирма поседује колекцију лагерских завеса и драперија, као и више од 300 дезена тапета. Захваљујући овако доброј снабдевености, „Mega concept“ има могућност да у кратком року одговори на захтеве клијената.

Опремање пословних и јавних објеката је важан сегмент у пословању ове фирме. Међу њиховим клијентима налазе се бројни хотели највише категорије (4 и 5 звездица), хотели са две и три звездице, пословне зграде, ресторани, кафе барови, позоришта (Народно позориште у Београду), јавни објекти…

У оквиру свог пословања „Mega concept“ је развио и бренд Concept Design, који се бави производњом роло система, за опремање стамбених, пословних и хотелских објеката. У палети нуде велики број боја у blackout материјалима (потпуна заштита од сунца), зебра (ноћ и дан), office screen платнима као и класичним роло материјалима.

Посебну пажњу посвећују развоју сопственог бренда „Concept“, који обухвата лагерску колекцију завеса и драперија врхунског квалитета, чији асортиман увек имају на лагеру. „Concept“ завесе израђене су од брижљиво бираних материјала увезених из Италије, Шпаније, Белгије, Холандије, Турске….

Треба истаћи и колекцију негоривих материјала Тревира, намењену опремању хотела и пословних простора.