Две сајамско-привредне манифестације регионалних претензија ALL4WOOD BALKANS (хала 4 Београдског сајма) и WINDOSHOW (хала 1) – одржавају се на Београдском сајму од 8. до 11. марта 2023. године.

ALL4WOOD BALKANS је манифестација која представља машине за обраду дрвета и произвођаче опреме за дрвну индустрију из Турске али и из читаве југоисточне Европе. Главна сврха All4Wooda је успостављање чврстих веза са кључним доносиоцима одлука из Србије и балканских земаља, укључујући значајна тржишта намештаја и шумарства, тржишта производа као што су Хрватска, Мађарска, Румунија и Словенија. Одржава се у хали 1 Београдског сајма.

WINDOSHOW је међународни сајам прозора, врата, стакла и опреме, производа и производне опреме из Турске и земаља региона. Замишљено је да манифестација буде значајна извозна капија за читав регион. WindoShow, нуди велику B2B платформу за презентацију која омогућава неупоредиве могућности за пословање и умрежавање са кључним доносиоцима одлука у грађевинској индустрији Балкана и у Београду. Један од приоритета је успостављању нових пословних контаката између турских и српских компанија како би се обезбедили одрживи трговински инпути за обе земље.

Организатор је на овим манифестацијама најавио учешће 133 излагача – 74 излагача на сајму All4Wood и 59 на сајму WindoShowu, а највећи број од њих намерава да оснује компанију у Србији током 2023. године.

Радно време сајмова је 8 – 10. марта од 10 до 18 часова, а 11. марта од 10 до 17 часова.

Појединачне улазнице за посетиоце коштају 500 динара, а паркинг за аутомобиле у сајамском кругу 150 динара по сату.

Улаз за медије уз важећу новинарску легитимацију или потврду од медија. Остале информације можете добити од организатора – ITFInternational Trade Fair, хала 1А Београдског сајма, тел: +381 63 377 625, +381 11 361 5965.