Компанија ХЦП д.о.о. бави се производњом фискалних уређаја, ПОС система, модема за бежичну комуникацију, развојем софтверских апликација, као и уређаја за сателитско праћење возила. ХЦП је у потпуности у могућности да својим корисницима понуди широк асортиман врхунских технологија у области фискалних, ПОС и комуникацијских уређаја, са изванредним карактеристикама и квалитетом.

На предстојећем Сајму технике, поред већ препознатљивих производа, компанија ХЦП представиће и два нова производа.

Први је фискални штампач HCP Epson TMT260F, који се одликује изванредним техничким карактеристикама, иновацијама у интерфејсима и функцијама тастера, са новим границама издржљивости и брзином штампе до 150 мм/с. Светски познат бренд Епсон и домаћи фискални део гарантују поуздан и сигуран рад овог фискалног штампача.

Други је Пос Линк софтвер. Користећи дугогодишње искуство у раду са угоститељским и малопродајним објектима компанија је дошла на идеју да развије софтвер за ПОС системе и тако употпуни своју понуду нудећи комплетно продајно место. Пос Линк софтвер обезбеђује потпуно аутоматизован процес трговинског и угоститељског пословања уз веома поуздан и савремен начин рада.