Претпразнично расположење је почело, а викенд је одлична прилика за забаву. Београдски сајам се потрудио да малишанима и њиховим родитељима понуди разноврстан програм, све до краја децембра, а сви садржаји су бесплатни. Ове суботе у 11 часова на програму је АРС ЛОНГА са представом „Права ствар је новогодишњи дар“. Од 18 часова уживајте у Новогодишњем балетском спектаклу који изводи Балетски студио „Амадеус“. Водитељ је Миња Субота.

У међувремену, у хали 1 посетиоци могу да се забаве у традиционалном Луна парку и „вратоломијама“ које он нуди, или у Зеленој оази у Атријуму. Уз богат избор украса, ситница и поклона за празнике, али и робе широке потрошње, посетиоци на Београдском сајму могу да уживају и у новогодишњем шопингу.

Још данас и сутра на Сајму траје и јубиларни, 10. Фестивал науке, који се ове године одржава под слоганом „Чиста десетка“. Не пропустите ни атрактивна дешавања која су припремили учесници ове научно-образовне манифестације. Улаз на Сајам науке плаће се 450 динара.

Погледајте распоред позоришног и културно-забавног програма који ће бити одржан у оквиру Београдског новогодишњег фестивала, до 30. децембра.