Компаније ПР-ДЦ представља фантастичне патенте о којима бруји и светска јавност, а ди-џеј Жекс се управо на Сајму технике враћа за пулт, гарантујући добру забаву и музику.

У периоду од 24. до 27. маја, током 64. Међународног сајма технике, под слоганом „Иновације пред вашим очима“, посетиоцима из Србије и региона представиће се и ПИНКОВ ИСТРАЖИВАЧКО-РАЗВОЈНИ ЦЕНТАР (ПР-ДЦ). Осим што ће заинтересовани моћи да се упознају са патентима на којима ради тим инжењера у овој компанији, посетиоце очекује и наступ Жељка Митровића, односно ди-џеј Жекса, на Afterwork матинеу на штанду Пинковог истраживачко-развојног центра у хали 3 Београдског сајма. Све се догађа у уторак 24. маја од 17 часова.

После готово три године паузе, ди-џеј Жекс се враћа за пулт и обећава квалитетну музику и добру забаву за све посетиоце ПР-ДЦ-јевог штанда и Сајма технике. Како би доживљај био потпун, ди-џеј Жекса ће пратити и плесачице, те ће овај перформанс сасвим сигурно изазвати пажњу посетилаца Сајма технике.

Поред наступа ди-џеј Жекса, посетиоци Сајма технике ће на ПР-ДЦ-јевом штанду моћи да виде патенте који су заинтригирали и светску јавност. Након највећих светских догађаја посвећених иновацијама и технологијама, на којима је ПРДЦ излагао, попут ЕXПО 2020 у Дубаију и УМЕX 2022 у Абу Дабију, компанија ће посетиоцима сајма из Србије и региона представити ИКА серију дронова, која обухвата дронове ИКА-50, ИКА-20, ИКА-МИНИ и ИКА-01, картинг са млазницама, летећи аутомобил (енг. flying car), али и симулатор лета.

Јавност у Србији ће по први пут уживо моћи да види како изгледају патенти ПР-ДЦ-ја и да се увери због чега су изазвали велико интересовање на иностраним сајмовима и због чега је компанија ПР-ДЦ отпочела масовну производњу дронова за светско тржиште.

Све оно на чему ради тим инжењера у компанији ПР-ДЦ је потпуно у складу са слоганом Сајма технике „Иновације пред вашим очима“ – јер је ова компанија, иако постоји тек две године, управо синоним за иновације.

ПР-ДЦ је, заједно са Жељком Митровићем, успео да позиционира Србију високо на светској мапи када је реч о новим технологијама. Због тога ће штанд компаније ПРДЦ на Сајму технике, на којем ће посетиоци моћи да се упознају са свим патентима, и виде летећи аутомобил по први пут уживо, сигурно бити сјајно место за окупљање заинтересованих.

Кад се томе дода уживање које следи у Afterwork матинеу и наступ ди-џеј Жекса, у уторак 24. маја од 17 часова, у хали 3 Београдског сајма, јасно је да се ради о догађању које се једноставно не сме пропустити.