Најлепши пролећни викенд „стигао“ је на Београдски сајам – означен је старт 19. ПОЛИМАРК Дечијег сајма. Мноштво малишана у пратњи родитеља, бака и дека „преплавило“ је халу 3 и тако ће бити све до 19 часова у недељу, 7. маја. Тада се „спушта завеса“ на пролећно издање и почињу припреме за наредни, јесењи Дечији сајам, 20. по реду.

Уз богат културно-забавни програм, који су изводила деца из различитих школа, спортских удружења и студија, уз музику хора „Чаролија“, Горан Весић, градски менаџер, свечано је отворио 19. ПОЛИМАРК Дечији сајам:

– Ова манифестација представља једну дивну традицију, за коју се надам да ће још дуго трајати. Желим да сви уживају на Дечијем сајму, а да он буде само један од садржаја намењен најмлађима у Београду.

Организатори су за децу и њихове родитеље припремили богат и изложбени и пратећи програм. Уз обиље производа најразличитијих брендова, потребних за негу и одгајање малишана, на овој манифестацији велику пажњу привлачи и културно-забавни и едукативни програм. Он је превасходно намењен деци, али стручњаци различитих профила бавиће се и неким озбиљним темама, важним за правилан раст и развој деце, које свакако треба представити одраслима.