Renault Captur

На DDOR BG Car Show 07 РЕНО представља потпуно обновљену и младу гаму возила, коју ће на овогодишњем сајму употпунити нова звезда, модел Нови CAPTUR. У питању је модел који је на овдашње тржиште стигао крајем јануара, а сада ће премијерно бити приказан широј публици.

За купце који се одлуче за куповину у току сајамске акције Рено је припремио посебне верзије и понуде за моделе:

Clio Generation TCE 75 по цени од 10.290 € са урачунатим редовним попустом и додатним сајамским бонусом, за аутомобил са алуминијумским фелнама, мултимедијалним уређајем Медиа Нав са навигацијом и клима уређајем. Уколико се купац одлучи на куповину старо за ново може да рачуна и на додатни бонус у износу од 200 €, као и на још додатних 200 € уколико куповину реализује путем Рено финансирања.

Megane Grandcoupe Limited 115 долази по цени од 15.730 €, са урачунатим редовним попустом и додатним сајамским бонусом за модел који подразумева аутоматски клима уређај, мултимедијални систем Р-линк са навигацијом и алуминијумске фелне. Код модела Megane GrandCoupe је могуће остварити и додатне бонусе у износу од по 300 ЕУР за куповину старо за ново и куповину путем Рено финансирања.

Kadjar Intens TCE 140, са аутоматским клима уређајем, мултимедијалним системом Р-линк са навигацијом и алуминијумским фелнама, са сајамским попустом долази по цени од 20.490 € са урачунатим редовним попустом и додатним сајамским бонусом. Код модела Kadjar је могуће остварити и додатне бонусе у износу од по 500 € за куповину старо за ново и куповину путем Рено финансирања.

Као и сваке године, сви купци ће моћи да изаберу неку од изузетно повољних понуда Рено финансирања, а за ову годину је припремљен кредит у динарима или еврима са прогресивном каматном стопом у зависности од периода финансирања. Посебно се издвајају кредити у еврима са каматном стопом 0,99% за период од 36 месеци или са каматном стопом од 3,99% за период отплате од 60 месеци.

Рено традиционално за своје купце има фантастичну сајамску понуду. За купце који се одлуче за куповину било ког путничког возила у току сајамског месеца, та понуда подразумева: сајамски бонус у износу до 500 € у зависности од модела и 5 година гаранције; бонус до 500 €, у зависности од модела, за куповину по принципу „Старо за ново“; бонус до 500 € у зависности од модела, за све који се одлуче на куповину возила путем Рено финансирања.