Компанија „Carlos Signs Dental Solution“  премијерно, први пут на Балкану, на овогодишњем Медиденту представља револуционарни уређај „Roland DWX-52DC Dental Milling Machine“. Реч је о уређају који захваљујући изванредној комбинацији аутоматских функција корисницима увелико олакшава и скраћујуе мануелни рад.

Овај врхунски уређај пружа ефикасно дигитално решење за денталне лабораторије које желе да убрзају и повећају своје производне могућности, али и за лабораторије које желе да се отисну у дигиталну продукцијску сферу.

„DWX-52DC“ стиже с аутоматским „Disc Changerom (Automatic Disc Changer – ADC)“ који истовремено може похранити до шест дискова за различите варијанте денталне ресторације, а како су „Disc Changer i Milling“ комора у потпуности одвојене, то омогућује безбедну замену дискова током миллинг процеса, а аутоматизоване операције у комбинацији с повећаним капацитетом такође омогућују непрестани рад.

„DWX-52DC“ је естетски и практични прилагођен што једноставнијој употреби. Његов чврсти оквир тијела и употреба кугластих вијака при калибрацији пет оса омогућују глатку, континуирану радњу која за резултат има висококвалитетне зубне ресторације.