Нова година се примиче, а Београдски новогодишњи фестивал не посустаје. Забавни парк у монументалној хали 1 Београдског сајма још пуних пет дана ће бити највећи, најшаренији и најизазовнији забавни парк на Балкану, а прелепи и дружељубиви коњи и даље стрпљиво чекају у Зеленој оази сајамског атријума.

У понедељак 26. децембра, децу, и не само децу, поново ће обрадовати и богат културно-забавни и образовни програм. У 11 часова, у хали 2, Позориште „Добра земља“ приређује новогодишњи музички кабаре „Баш би било фино“. Али то није довољно. Већ у 16 часова на програму су Леонтинин музички шоу и „Чаробни колач“, који који ће да направи Happy theatre. Подразумева се да тиме игри и забави и даље није крај па већ од 18 часова Леонтина спрема новогодишње ђаконије у „Новогодишњој балетској кухињи“.

Улаз на све представе је бесплатан, а посетиоци могу успут, на лицу места, да се снабдеју и разноврсним празничним ситницама.

Погледајте распоред позоришног и културно-забавног програма који ће бити одржан у оквиру Београдског новогодишњег фестивала, до 30. децембра.