Петак, 22. март 2024. године, на сајмовима аутомобила ДДОР БГ Кар Шоу 08 и мотоцикала, квадова, скутера и опреме „Мотопешн“, прилика је за читаве породице са децом до 16 година старости да за само 1.000 динара, од 10 до 20 часова, уживају у свему што овај светски догађај пружа.

Ова привилегија намењена је свима онима који би да се у породичном окружењу и готово празничном духу, а пре свега деци у пратњи родитеља, на једном месту увере да 230 аутомобилских излагача, који представљају више од 30 аутомобилских брендова са 38 премијера, те 50 мото излагача, са више од 30 брендова и 60 премијера – нису илузија него реалност.

Породице ће вероватно прво привући сјајни премијум модели у хали 3 где наступају Мерцедес, Мајбах, Бе-Ем-Ве и Мини.

У хали 1 ће бити: Мазда, Нисан, МГ, Шкода, Субару, Исузу, Тојота, Хонда, Опел, Пежо, Сузуки, Фијат, Абарт, Џип, Алфа Ромео, Ситроен, Чери, Форд, Хјундаи, Дачиа, Рено, Киа, Волво, Гили, Линк&Ко.

На сајму „Мотопешн“ у хали 4 су мотоцикли, АТВ возила и скутери: Бе-Ем-Ве, Хонда, КТМ, Кавасаки, Сузуки, Мотоморини, СИМ, Јамаха, Дукати, Бенели, Зонтес, КјуЏеј Мотор, Кимко, Киви, Поларис, Индиан, Триумф, Хускварна, ГАСГАС, Јава, Линхаи, Малагути, ЦАН АМ, Одес, Сигвеј, Лонцин, Воге, Пежо, Педа, Кове.

Нема сумње да ће и млађе и старије чланове породице интересовати „професионалнија“ возила и опрема у халама 3А, 2 и 1А.