ПЕЖО ће овде године на DDOR BG Car Show, у хали 1 Београдског сајма, публици представити своје најатрактивније моделе, а специјални сајамски услови куповине актуелни су у свим овлашћеним Пежо салонима широм земље и пре почетка сајам.

Најатрактивнији модели су три представника СУВ сегмента. Први је Пежо 3008, освајач награде „Ауто године у Европи“ за 2017, али и двоструке награде за аутомобил и СУВ године у Србији. Доступан је по сајамским условима продаје за 248 евра месечно. а реч је о верзији у „active“ пакету опреме са бензинским мотором од 130 кс.

У хали 1 Београдског сајам наћи ће се и нови 5008, још један СУВ, али са 7 седишта. За купце овог модела рата износи 268 евра месечно уз учешће од 30%.

Трећи кросовер / СУВ породице на штанду француског произвођача је Пежо 2008.

Поред кросовер модела, увозник возила компаније Пежо за Србију, Еуроимпекс Аутогруп, припремио је сајамске цене и за два градска модела – 108 и 208, као и за Пежо 308.

Пежо 208 је током сајамске акције доступан на одложено плаћање за 114 евра месечно и то са 1.2 Puretech мотором у „active“ пакету опреме који садржи клима уређај, екран од 7“ осетљив на додир, светла за маглу, ЛЕД дневна светла…

Пежо 308 може се набавити на период од 6 година, уз рату од 158 евра месечно.

За све наведене моделе номинална каматна стопа при куповини аутомобила путем финансијског лизинга износ 3,25%.

У хали 4 ће бити изложена доставна возила укључујући доставну верзију 208-ице, затим Bipper, Partner, Expert и Pežo Boxer. За сва комерцијална возила такође су припремљени специјални сајамски услови.

Коначно, Пежо ће се представити и у хали 7 Београдског сајма, на сајму Motopassion, где ће бити изложени сви модели из понуде Пежо скутера, укључујући и најновији модел Ђанго.