ОЛИМПИЈСКИ ЦЕНТАР ЈАХОРИНА ће на Експозиму представити догађаје који ће сигурно обележити наредну сезону.

Већ првог дана Експозима, 7. децембра, на штанду ОЦЈ, између 12 и 14 х, очекује се долазак Жељка Јоксимовића, као најава његовог великог новогодишњег концерта на Јахорини.

На штанду ОЦЈ ће се за време Експозима вршити продаја ски-карата (са попустом од 10%) и карата за EXIT фестивал од 15.3. до 18.3.2018. године.

Биће представљен и Ski Opening, од 14. до 17.12.2017. године (концерт Џенана Лончаревића 14.12). Промо пакет садржи 3 ноћења у хотелу Бистрица и 3 дана скијања по цени од 99 ЕУР.

Посетиоцима ће такође бити понуђени и промо пакети смештаја и ски-карата које ће моћи користити током целе сезоне.

Olimpijski centar Jahorina
Олимпијски центар Јахорина се квалитетом скијашких стаза и посебним планинским амбијентом издваја од осталих ски-центара у региону. На јахоринским алпским скијашким стазама, које су укупне дужине 20 км, могу уживати и почетници, али и врхунски скијаши. За љубитеље нордијског скијања, припремљено је 10 км нордијских стаза на Двориштима. Најмлађим скијашима посвећено је и највише пажње и за њих је припремљен забавни парк „Огорјелица“, у којем могу да направе своје прве скијашке кораке. ОЦЈ има најсавременије жичаре за превоз корисника, укупног капацитета 13.000 скијаша на сат.

Јахорина је у овом тренутку најприступачнији ски-центар у региону имајући у виду близину главног града БиХ и аеродрома. Јахорина је добро позиционирана у односу на све веће градове из којих се може стићи за 4-6 часова.