Фирма ЛОРСЕЛ ДОО бави се саветовањем и продајом машина, алата и опреме за обраду метала, посебно у подручју обраде лима. Заступа светски доказане фирме које су лидери у својим сегментима тржишта, као што су Prima Power, Flow, Faccin, Haeger, Soitaab, Hans Weber, Rolleri, Siegmund, C.M.A., Wilson Tool, Arku итд.

Машине и услуге ове компаније неизоставни су део пословања свих који се баве израдом производа од метала, металних конструкција, металне амбалаже, котлова, алата, индустријске опреме, железничких вагона, машина, апарата, уређаја за разне намене, производњом цевовода, заваривањем и машинобраварским пословима… Преко својих партнера нуди квалитетну и најновију технологију, као што су водени резачи с нагибном главом, серво-електричне машине за пробијање и савијање, најпрецизније машине за равнање, машине за скидање пуцни и заобљавање углова лима, кружне савијачице итд.

Осим продаје машина, фирма пружа и потпуну подршку након куповине – услуге сервиса машина, брушење алата за апкант пресе, ножева за маказе за резање лима, алата за пробијање као и ремонт машина.