РЕНАУЛТ је за своје купце у овогодишњој сајамској акцији припремио понуду за „Чисту 5ицу“, која подразумева – пет година гаранције, каско за прву годину, три основна сервиса (замена уља и филтера уља).
Ренаулт има потпуно обновљену и младу гаму возила коју ће на овогодишњем сајму употпунити нова звезда, модел „нови колеос„, који ће бити претпремијерно приказан публици у Београду, а редовна продаја се очекује крајем лета.

За купце који се одлуче за куповину у току сајамске акције, спремне су бројне понуде.

Клио“ стартује са ценом од 9.990 евра, али се издваја верзија „клио лимитед 1.2 16в“ са ценом од 10.990 евра. Пакет „лимитед“ подразумева богат пакет опреме употпуњен мултимедијалним уређајем са навигацијом „Медиа нав„, алуминијумске наплатке 16“ и бројне елементе додатне персонализације.

Нови „мегане“ у верзији берлине („hatchback“) „зен 1.6 сце“ долази по цени од 13.490 евра. У цену је укључен „пакет лоок“ који садржи алуминијумске наплатке 16″, лед светла у облику слова „Ц“ и затамњена стакла.

Нови „мегане“ у верзији „grandcoupe“ (седан) „зен 1.6 сце“ долази по цени од 13.990 евра. У цену је такође укључен „пакет лоок“ који садржи алуминијумске наплатке 16″ и затамњена стакла.

Купци модела „captur“ могу да очекују аутомобиле у верзији „dynamique“ i „outdoor“ опремљене камером за кретање уназад, која за време сајамске акције купци добијају бесплатно.

Модел „kadjar“ је такође у верзијама „xmod“ i „bose“ опремљен додатним елементима опционе опреме у виду мултимедијалног уређаја РЛинк (верзија „xmod“), те „paket techno premium“ (верзија „босе„). Издваја се верзија „xmod 130 тце“ по цени од 19.690 евра са укљученим системом РЛинк.

Купцима ће на располагању бити и нека од изузетно повољних понуда Ренаулт финансирања. Ове године се нуди и кредит са каматном стопом од само 1,99 посто за период од 60 месеци без лимита финансирања. Ту су и бескаматни „микро“ кредити и опције лизинга, те динарски кредити са фиксном каматном стопом за цео период финансирања.