112 EXPO pokazna vezba

„Социјални дијалог и безбедност и здравље на раду – добра пракса“ назив је конференције која се у четвртак, 13. октобра одржава у оквиру стручног пратећег програма јубиларне 40. манифестације 112 EXPO – од 10:30 до 16:30 у хали 4. На конференцији учествују Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања (Управа за безбедност и здравље на раду, Инспекторат за рад, Сектор за рад), Савез самосталних синдиката Србије, Унија послодаваца Србије, УГС Независност, Европска агенција за безбедност и здравље на раду, представници послодаваца и запослених ЕУ, компаније из Републике Србије.

Од 13 до 14 часова заинтересовани посетиоци могу да присуствују показним демонстрацијама на платоу испред хале 4, са стране наплатних рампи. „ППА са ваздушном пеном Пз-9 и ППА са сувим прахом С-9А – разлике и предности“ детаљније је обележје ових демонстрација, које изводи “Рашо електроник доо”.

Предавање о поступцима за процену ризика од пожара одржава се од 14 часова. О овој теми говориће др Иван Аранђеловић, Машински факултет Универзитета у Београду и др Раденко Рајић, Висока инжењерска школа струковних студија Техникум Таурунум.