НАВАК свакодневно практично едукује возаче о безбедним техникама вожње

Да Салон аутомобила и Motopassion нису „само“ сјајне, луксузне, економичне, скупе или оне доступније већини, нарочито безбедне или екстравагантне машине, или врхунски комерцијални аранжмани и велики послови који логично прате један овакав светски догађај, доказује и изванредно користан образовно-едукативни део пратећег програма, подука о многим стварима у вези са аутомобилима, мотоциклима и саобраћајем у целини.

Тако Национална возачка академија НАВАК свакодневно од 10 до 17 часова, за све време трајања сајмова, у атријуму између хала 2 и 3, практично едукује возаче о безбедним техникама вожње.

Свакодневно се, од 10 до 18 часова, на тераси испред хале 2 ниво Ц, организују и тест и демо вожње скутера, бицикала и тротинета на електрични погон.

Тренинзи безбедне вожње Спортског удружења Мото клуб Безбедност

И не само то, сваког дана, од 10 до 18 часова, на паркингу испред хале 2, Спортско удружење „Мото клуб Безбедност“ организује тренинге безбедне вожње.

Све демонстрације, тестови и подуке у рукама су врхунских професионалаца, баш као и надзор ако у активностима учествују посетиоци.