Прва три дана Сајма намештаја протекла су у знаку врхунског дизајна, бројних премијера, посете угледних дизајнера из целе Европе, као и великог број пословних људи, купаца и дистрибутера из свих крајева света.

Хале Београдског сајма очекивано су испуњене великим бројем заинтересованих посетилаца који не желе да пропусте прилику да у Београду виде ексклузивна дизајнерска решења и новитете који подижу квалитет живота и оплемењују животне и радне просторе, а које су до сада могли да виде само на најпознатијим светским сајмовима.

У халама се разговара на преко десет светских језика, а незаменљива сајамска атмосфера ове године резултирала је растом броја пословних посетилаца, динамичним пословним активностима, посебно на Сајму машина и алата из области дрвне индустрије који се одвија у хали 5, где се одвијају интензивни пословни разговори, а приказане иновације, најновија техничко-технолошка решења отварају врата новим унапређењима постојећих производних погона и рађају идеје за нове правце развоја дрвно-прерађивачке и индустрије намештаја Србије.

Викенд ће по традицији обележити посета најшире публике, због примамљивих сајамских погодности, јер су сви излагачи за купце на сајму обезбедили ексклузивне попусте и специјалне услове плаћања, као и поклоне приликом куповине.

Радно време Сајма намештаја је од 10 до 20 часова, а Сајма машина и алата из области дрвне индустрије, који траје дан краће, до суботе 10. новембра, је од 10 до 19 часова.

Цена појединачне улазнице је 350 динара, а за групне посете 250 динара. Паркинг је 150 динара по сату.