Компанија BURNOUT DOO Beograd је ексклузивни увозник и дистрибутер бренда ДУКАТИ и једини овлашћени сервис за Србију и Црну Гору.

На Motopassion-у ће изложити десетак модела овог врхунског бренда, међу којима чак четири премијерно:

  • Panigale V4 S (Запремина 1.103 cc, снага 214 кс. Апсолутни ексклузивитет, апсолутна револуција у свету мотоциклизма. Овај мотоцикл исписује ново и значајно поглавље у историји куће Дукати кроз савршени спој перформанси и типично италијанских емоција. То је први серијски Дукати мотоцикл опремљен четвороцилиндричним агрегатом који је директни потомак Мото ГП агрегата Decmosedici. В4 наслеђује икону бренда Panigale 1299, тиме се поставља на сам врх Ducati Superbike сегмента и то уз невероватно побољшање перформанси и управљивости. Развијен у уској сарадњи са сектором Ducati Corse, на овом агрегату је примењен knowhow и технологија рејсинг света како би се реализовао серијски мотоцикл најближи МотоГП карактеристикама икада!)
  • Multistrada 1260 S (Велика новост. Нови агрегат Ducati Testastretta DVT од 1262 цм³ појачава снагу и на ниским обртајима, нова циклистика и напредна електроника побољшавају контролу и пружају лакоћу управљања у свим условима вожње. Карактеристике: Ducati Testastretta DVT Desmodromic Variable Timing систем двоцилиндрични у Л, 4 вентила по цилиндру, Dual Spark, водено хлађење, снага 158 кс, тежина спреман за пут 235 кг)
  • Multistrada 1260 Pikes Peak
  • Scrambler 1100 (Нови агрегат од 1079 цм³ поседује издашни обртни моменат доступан већ у ниским обртајима и тиме осликава прави карактер овог мотоцикла, док је шасија довољно агилна да у свему подсећа на традиционални Scrambler 800. Како би се задржала препознатљива лакоћа управљања на располагању су 3 режима вожње док је електроника додатно унапређена тако да је максимална безбеност загарантована путем ABS Cornering система и контроле проклизаваља. Карактеристике: Тип агрегата – двоцилиндрични Л мотор са дезмодромским разводом и 2 вентила по цилиндру, ваздушно хлађење, снага 86 кс, тежина 206 кг.

Ништа мање атрактивни нису ни модели:

  • Multistrada 1200 Enduro
  • Multistrada 950
  • Monster 1200 S
  • Supersport S10
  • Scrambler Desert Sled…

Такође, Дукати спрема сајамске попусте за све нове моделе као и посебан третман за љубитеље модела Мултистрада 950 који је прошле године привукао посебну пажњу.

На сајму ће нови компанијски сектор Burnout Racing представити љубитељима брзе вожње сопствени календар курсева на најлепшим стазама Европе као и Ducati Week 2018 манифестацију.