15. септембар 2023.

Манифестација Дан српских превозника – Породични дан превозника је место сусрета пружаоца услуга превоза терета са својим комерцијалним партнерима и корисницима услуга превоза. Концепт једнодневне изложбе теретних и прикључних возила употпуњен излагачима који нуде остале робе и услуге које су повезане са превозом је присутан већ 20 година у Србији у организацији Пословног удружења „Међународни транспорт“. Сада по први пут на Београдском сајму, враћају се ова возила и то у част превозника који опслужују потребе домаће привреде. У току трајања манифестације предвиђен је богат културно-уметнички програм и свечани ручак за излагаче и посетиоце.

Циљ ове манифестације јесте приказивање најмодернијих возила у области превоза терета и пропратних делатности које су уско повезане са превозом, али и пружање могућности српским превозницима да се у неформалном амбијенту међусобно друже и размењују искуства. Ово је јединствена прилика да сви понуђачи роба и услуга чија су циљна група фирме из области превоза терета, у једном дану имају прилику да прикажу себе али и да наставе дружење са својим садашњим и потенцијалним клијентима уз пропратни програм манифестације.

Организатор позива све заинтересоване излагаче као и све српске превознике и заљубљенике у превоз да дођу и уживају у овој несвакидашњој манифестацији.

РАДНО ВРЕМЕ

08:00 – 23:00 часова

УЛАЗНИЦЕ

Улаз је слободан уз пријаву.
Паркинг за аутомобиле наплаћује се 150 РСД по сату.

ОРГАНИЗАТОР

Пословно удружење превозника робе у међународном друмском саобраћају „Међународни транспорт“

Александар Спасић, координатор/организатор
тел: +381 (0)11 3247 147
e-mail: aleksandar.spasic@pumedtrans.com
www.pumedtrans.com