Еуро Сумар, увозник и продавац Сузуки аутомобила и мотоцикала, и на овогодишњем Салону аутомобила има занимљиву понуду. Од девет изложених модела, два се представљају премијерно – „ignis“ и „swift“.

Као припадник све популарније градске микро СУВ класе, али и захваљујући неконвенцијалном дизајну, нови „игнис“ не оставља равнодушним чак ни млађе, тек стасале возаче. Једина тренутна „мана“ овог експоната јесте чињеница да цена још није позната, јер продаја почиње током априла.

Право из Женеве, на изложбени простор Еуро Сумара стигао је и нови „swift“. Старо име, али практично нови аутомобил од кога се очекује да настави утабаним путевима претходника. Продаја и овог модела почеће током пролећа, а тада ће бити позната и цена.

suzuki

Уз ове дебитантске моделе, Еуро Сумар изложио је и следеће моделе: „jimny“, „baleno“, „s-cross“, „vitaru S“ и још три верзије „vitare“.

Током Салона аутомобила сви купци – физичка лица, уз нови Сузуки бесплатно добијају каско осигурање за прву годину. Полиса важи на територији целе Европе, а укључује и накнаду штете у случају крађе, елементарних непогода, оштећења али и асистенцију на путу.