4 – 6. децембар 2024.

Сајам Вода представља јединствену манифестацију која на једном месту окупља произвођаче и дистрибутере опреме, уређаја и хемикалија, представнике научних институција, пројектантских фирми, водопривредних предузећа, локалних самоуправа, јавно комуналних предузећа, министарстава као и финансијске институције које кроз донације и зајмове инвестирају новац у водопривреду.

Покренут је са циљем да се дефинишу стратешки циљеви у очувању водених ресурса и жељом да се сектор водопривреде региона унапреди и развије.

Сајам Вода намењен је свима који су спремни да своја сазнања и искуства покажу и пренесу другима, без обзира ради ли се о производу, технологији, услузи, иновацији, науци… или нечем другом, што доприноси бољем коришћењу вода, заштити вода и заштити од вода.

Сврха Сајма Вода јесте да буде полазна платформа за све будуће пројекте у региону, и умрежавање произвођача и дистрибутера опреме и технологије са финансијским институцијама које инвестирају новац у водопривреду.

Сајам вода прати и Форум Вода (међународни научно стручни скуп) који кроз пажљиво одабране теме бива увек актуелан и подстицајан. Обзиром да је водопривреда делатност којом се на интегралан начин управља водама и спроводе услужне делатности у овој области, ангажовање водећих стручњака на Форуму Вода указује на одговорност и спремност свих учесника да допринесу њеном развоју.

Посетиоцима се нуди могућност да се на једном месту информишу о новим производима и услугама, технологијама и решењима.

ХАЛЕ

Хала 3

РАДНО ВРЕМЕ

4, 5. децембар10:00 – 18:00
6. децембар10:00 – 16:00

УЛАЗНИЦЕ

500 РСД

ОРГАНИЗАТОР

БЕЛ ЕКСПО

Војводе Добрњца 40
11000 Београд
Србија

Особа за контакт: Сања Вучковић, директор пројекта

Тел: 011 3391 959
Факс: 011 3284 074
Моб: 063 110 95 15
е-пошта: sanja.vuckovic@belexpo.rs
www.sajamvoda.rs