11 – 13. децембар 2024.

Дуже од пет деценија, Међународни конгрес и изложба о КГХ увек је доносио одлична кључна предавања о актуелним темама. У организацији Друштва за КГХ Србије, при СМЕИТС-у, на изложбеним штандовима домаће и стране фирме излажу врхунске производе и решења. Међународни конгрес и изложба о КГХ јединствена су прилика да на једном месту сретнете универзитетске професоре и наставнике, инжењере, пројектанте, доносиоце одлука, произвођаче, увознике, дистрибутере, техничаре, студенте… да посао тражите или понудите.

Ваше је само да се региструјете и придружите нам се. Регистрација за учеснике ће бити отворена у септембру.

Учесници Међународних конгреса и изложбе о КГХ су универзитетски наставници, доносиоци одлука, власници компанија, директори, лиценцирани инжењери, инжењери, техничари, сервисери, студенти, дистрибутери…

За разлику од већине годишњих скупова, Међународни конгрес и изложба о КГХ води рачуна о својим спонзорима током целе године – објављујје њихове текстове у тромесечном часопису „КГХ“, емитује њихове вести у месечном билтену који се шаље на око 10.000 електронских адреса у региону, организује наменске презентације… На тај начин спонзори имају користи од промоције пре, за време и после скупа.

РАДНО ВРЕМЕ

11, 12. децембар09:00 – 18:00
13. децембар09:00 – 16:00

УЛАЗНИЦЕ

Улаз је бесплатан

ОРГАНИЗАТОР

Друштво за КГХ Србије
при Савезу машинских и електротехничких инжењера и техничара Србије (СМЕИТС)

Кнеза Милоша 7а/II, 11000 Београд
www.kgh-kongres.rs
Контакт особа: Јелена Салевић
тел: 060 300 83 22
e-mail: jelena.salevic@smeits.rs

СТАТИСТИКА

Број излагања у програму Конгреса:100 +
Број излагача на изложби:140 +
Број посетилаца:3.000 +