Ове године на Београдском сајму аутомобила у хали 1А наступиће компанија АУТО СТАКЛА ИВАНИЋ, број 1 у Србији у области ауто стакала.

Компанија се бави продајом оригиналних европских ауто-стакала за путнички, теретни и аутобуски програм, као и њиховом уградњом и репарацијом. Поседује мрежу сервиса у Београду, Новом Београду, Земуну, Новом Саду, Бачкој Паланци, а преко дилерске мреже послује у целој Србији, БиХ, Црној Гори и Македонији.

Ауто стакла Иванић поседује највећи логистички центар ауто-стакала на преко 2000 м2 у Новом Саду, изграђен по светским стандардима, што гарантује доступност ауто стакала на лагеру који броји преко 35.000 ауто стакала и који се константно увећава.

На сајму аутомобила ове године Ауто стакла Иванић ће први пут посетиоцима представити нови систем за репарацију, односно поправку ауто-стакала, који је тренутно најсавременији у свету – Wizziq.

Од јесени прошле године компанија је постала заступник и дистрибутер фирме ICOR SA из Белгије и њиховог Wizziq бренда за тржиште Србије, Црне Горе, БиХ и Македоније.

На сајму ће бити демонстриране предности оригиналних ауто-стакала у односу на сва друга јефтинија ауто-стакла и колико су она значајна за безбедност путника и возача.

Током сајма, на штанду Ауто стакла Иванић ће водећи произвођач ауто-стакала у Европи и свету, компанија Saint Gobain Sekurit, презентовати нове технологије у производњи стакала и додатне опреме која се уграђује на стакла, поред осталог и калибрацију (подешавање камера након промене стакла) и показати како безбедносни системи функционишу.

У форми сајамске акције, Ауто стакла Иванић ће своје цењене купце током трајања Сајма аутомобила частити ГРАТИС уградњом ауто-стакла у својим сервисима.