VIS COMPANY д.о.о. је приватно предузеће које је највећи пробој на тржишту остварило својим производима у области пасивне заштите од пожара. У сталној производњи има више од 20 различитих производа са много подваријанти, које прави у сопственом погону на Алтини.

Компанија је, оријентисана на домаће клијенте, развила серију евапоративних аутономних јединица за влажење ваздуха, који омогућавају ефикасно влажење са прецизном контролом и регулацијом нивоа влаге кроз широк спектар апликационих зона. Њихов овлаживач ваздуха је одличан избор за одржавање потребне влажности ваздуха у просторима различитих намена, као што су индустрија хране и складиштење намирница (воће, поврће), штампарска индустрија, дрвопрерађивачка индустрија и производња намештаја, музеји, рачунски центри, производња печурака и свуда где се тражи влажност ваздуха у контролисаним параметрима.

ViS Company

Од 2012. године потпуно је освојена производња филтера за пасивну филтрацију ваздуха у системима КГХ или постројењима комерцијалне намене а у циљу заштите животне средине и радног окружења. Компанија располаже капацитетима за производњу основних типова грубих и финих филтера у изведби панелни, касетни или врећасти. Класе материјала које су у употреби су од Г2 до Ф9. Такође, нуди и апсолутне филтере класе Е10 до Х14 од Еуровент сертификованих произвођача.