Друштво архитеката Београда, спроводилац Конкурса за реконструкцију и адаптацију хала 7, 8 и 9, који је расписао Београдски сајам, саопштило је резултате Конкурса. Стручна комисија одлучила је да не додели прву награду, а остале додељене награде су повећане.

Нето износ друге повишене награде је 450 хиљада динара, а додељена је ауторском тиму групе архитеката, коју чине: Ана Михаиловић, Александар Суботић, Снежана Суботић, Тарас Суботић и Иван Ћаловић.

Вредност треће повишене награде је 350 хиљада динара. Добитник је архитектонски ауторски тим, у коме су радили: Душан Стојановић, Павле Стаменовић, Марија Морошан и Милош Јокић.

Додељена су и три једнако вредна повишена откупа у нето износима од по 120 хиљада динара. Први тим чине Иља Микитишин и Игор Микитишин. Аутори другог тима су Борислав Петровић, Иван Рашковић, Марија Благојевић, Саша Димитрић, Драгана Добрисављевић, Предраг Живковић, Звонимир Манце, Борис Петровић, Милица Секулић и Нада Јелић, као координатор. Дејан Милановић и Срђан Тадић аутори су трећег рада.

Графички прилози награђених и откупљених радова: