Време пред новогодишње празнике је време када свет сјаји у светлима празничних украса, а срца људи обасјава топлина спокојства и заједништва. Нова година доноси не само нови датум у календару, већ и нову наду, нову прилику и неодољиву радост која нас подсећа на лепоту живота.

Top of Form

Новогодишњи вашар, који на Београдском сајму већ 61 годину нуди управо радост, свечани дух и уживање у животу, биће ове године одржан од петка, 15. децембра, до предновогодишње суботе, 30. децембра.

Ова манифестација пружа посетиоцима свих узраста прилику да уживају у незаборавној атмосфери, која најављује предстојеће празнике и обећава неизбежно опуштање. Уз богат програм и пуно изненађења, прелазак у 2024. годину ће бити догађај за памћење, испуњен смехом, игром, музиком и правим празничним духом.

Београдски Сајам постаје дом највећем затвореном забавном парку на Балкану, активном у ово доба године.

Ова празнична оаза нуди нешто за свакога – вртешке, играонице, рингишпиле, аутодром, „рото-панорамику“, „кућу страха“, тобогане и многе друге игре дизајниране да подигну адреналин. Чак и најодважнији ће бити изазвани бројним управо адреналинским изненађењима и јединственим чудима ове врсте забаве.

Поред игре и забаве, посетиоци ће дочекати неочекивано у овој врсти забаве, стављајући чак и оне најодважније пред озбиљна искушења.

Осим узбудљивих вожњи, посетиоцима је омогућена куповина новогодишњих поклона, пригодних играчака, сувенира и разноврсне друге робе широке потрошње, по празничним ценама. Бројне угоститељске услуге, од роштиља до слаткиша, пружају додатну инспирацију за све који желе ући спокојно у зимски и празнични део године са максималном дозом оптимизма.

Улаз на Новогодишњи вашар је бесплатан, отварајући врата свима који желе доживети чаролију празника, а коришћење садржаја се наплаћује по атрактивним ценама, већ према избору посетилаца.

Новогодишњи вашар биће отворен у Хали 1 Београдског сајма сваког радног дана од 13 до 20 часова, а викендом од 12 до 20 часова.

Цена паркирања у кругу Београдског сајма током трајања вашара износи 150 динара по сату.

Нека Новогодишњи вашар на Београдском сајму постане незаборавно искуство за целу породицу, нудећи радост, игру и прилику за празничну куповину у јединственом амбијенту!