Из богате понуде коју је ове године припремила за летњу туристичку сезону, али и сва друга путовања, туристичка агенција Медитеранео уочи предстојећег Сајма туризма издваја део своје понуде.

Представници Агенције подсећају да је поново уведен директан чартер лет за магично острво Кос, које туристима приближава богату историју и нестварне плаже.

За све оне који желе авантуру, одмор, нове хоризонте, неистражене пределе, издвојене увале и Грчку у њеном изворном облику – Родос и Крит су одличан избор, а ова острва су предлог и за породична путовања.

Уплатом „first minute ponude“ у Медитеранеу, туристи могу по веома повољним условима да обезбедите место на најлепшем и најфотогеничнијем острву – на Санторинију.

Самос је такође једна од препоручених дестинација. Зелено острво нетакнуте обале освојило је наше туристе у кратком временском периоду, а директан лет је посебна погодност. Самос свакако постаје једна од најтраженијих дестинација, а љубитељи путовања треба да открију зашто.

Коришћењем услуге „eat around“, готово на свим грчким острвима из понуде агенције „Медитеранео“, туристи могу да уживају у разноврсној понуди грчке или медитеранске кухиње.