Total Future Gaming Belgrade, пословни сајам посвећен играма на срећу, одржава се 24. и 25. маја на Београдском сајму. Овогодишња манифестација је девета по реду, а организатор је Multi Solution Consult.

Игре на срећу већ годинама припадају растућем тржишту, због чега организатори манифестације носиоцима овог бизниса сваке године представљају светске новине и омогућују им да „иду у корак“ са светским трендовима, да упознају и обезбеде најсавременију опрему, софтверску подршку и пратеће сервисе из ове области.

Total Future Gaming Belgrade постала је најквалитетнија и најпосећенија манифестације ове врсте у југоисточној Европи, место окупљања организатора игара на срећу, али и свих пасионираних играча.

Удружење приређивача игара на срећу

Један од традиционалних учесника манифестације је и УПИС – Удружење приређивача игара на срећу. „Могуће је прекинути“ парола је под којом је УПИС на овогодишњем сајму представио програм превенције зависности од игара на срећу. Реч је о програму који Удружење дуже од пет година успешно реализује у сарадњи са Специјалном болницом за болести зависности из Драјзерове улице у Београду. Пројекат превенције уважавају и стручњаци ван граница наше земље.