На „Прес слалому Србија 2018“, одржаном на полигону Београдског сајма, у организацији Удружења новинара Србије и Београдског сајма, такмичари су били подељени у четири групе.

Победник новинарске категорије до 1200 кубика је Милош Живковић. Другопласирани је новинар „Политике” Милош Батанчев, а треће место заузео је Душан Марковић.

Прво место у новинарској категорији изнад 1200 кубика освојио је Никола Исаков из листа листа „Старт 013“, другопласирана је била новинарка РТВ Браничево Светлана Будимир, а треће место је освојио Алекандар Исаков, такође новинар „Старта 013“.

У категорији особа са инвалидитетом (изнад 1200 кубика), прво место освојио је Михаило Пајевић, а друго Милутин Димитријевић.

У првој категорији спортских возача, до 1200 кубика, првопласирани је био Милош Бркић, други Александар Радичевић, а трећи Радосав Јовић. У категорији преко 1200 кубика победио је Саша Глишић, други је био Алекса Радојковић, а трећи Душан Јовановић.

У категорији старовременских аутомобила ниже кубикаже први је био Димитрије Илић, други Зоран Милисављевић, а трећи Иван Матошевић. Прво место у категорији јачих старовременских аутомобила заузео је Младен Шербула.