Mikodental - Zirkonzahn

Поред четири признања освојена на 41. Међународном сајму медицине и стоматологије, шабачки Микодентал ове године бележи и једну значајну премијеру. Из Италије је, право из фабрике, на МЕДИДЕНТ довезена машина Zirkonzahn CAD/CAM M4.

Према речима Дамјанке Ђурић, директорке Микодентала, машина још увек није пуштена у продају, чак нема ни формирану цену, а значајна је јер представља јединствени систем који истовремено фрезује четири типа материјала и аутоматски мења 32 инструмента за израду зубних надокнада од свих материјала који се могу наћи на тржишту.

Микодентал је генерални заступник овог италијанског произвођача за цео регион. Пошто су на штанду компаније угостили своје бројне пословне партнере из читавог региона, јасно је да је овогодишњи МЕДИДЕНТ имао широку интернационалну публику.

– Традиционално учествујемо на Сајму медицине и стоматологије и то не бисмо радили да нисмо задовољни, али ове године смо презадовољни. Комплетан утисак је одличан – од нашег сајамског наступа, преко броја посетилаца, јер је на нашем штанду гужва од отварања до затварања хале, до организације манифестације и комуникације са нашим пословним партнерима са Сајма, каже Дамјанка Ђурић, директорка Микодентала.