Међународни сајам наоружања и војне опреме, девети по реду, одржаће се од 25. до 28. јуна ове године, у халама 1 и 4 и на отвореном простору Београдског сајма, на површини од 26.000м2 изложбеног простора, по следећем распореду:

Хала 1: Министарство одбране Републике Србије са институцијама, Југоимпорт СДПР са произвођачима из система Југоимпорт СДПР-а, фабрикама наменске производње и кооперантима, као и домаћи произвођачи НВО;

Хала 4: Кооперанти Југоимпорт СДПР-а, самостални излагачи из Србије, инострани излагачи, увозно извозне и заступничке компаније;

Отворени простор: Министарство одбране Републике Србије са институцијама, Југоимпорт СДПР са произвођачима из система Југоимпорт СДПР-а и фабрикама наменске производње и кооперантима, домаћи и инострани произвођачи НВО.

ПАРТНЕР ће бити у знаку пораста броја излагача, повећања технолошког нивоа и броја представљених експоната, пораста пословне активности – умножавања броја, пословног и стручног нивоа сусрета учесника манифестације и интензивирања научне, техничке и трговинске сарадње са светом.

Завидни резултати српске одбрамбене индустрије у досадашњем периоду постигнути су активностима Министарства одбране Републике Србије – покровитеља манифестације, Југоимпорт СДПР – суорганизатора и великог броја сарадника, коопераната и произвођача из Србије и света, учесника манифестације.

Министарство одбране и Војска Србије на ПАРТНЕРУ поред својих могућности, представљају и своје потребе, па је тако ова манифестације добра прилика иностраним и домаћим произвођачима наоружања и војне опреме за представљање институцијама Републике Србије, али и осталим посетиоцима из Србије, региона и света.

И на предстојећем ПАРТНЕРУ очекују се посете званичних делегација министарстава одбране партнерских земаља, као и велики број пословних партнера, представника медија и публике, а током манифестације одвијаће се богат пратећи програм.

Радно време сајма

25 – 27. јун: 10:00 – 17:00 часова (само за пословне посетиоце)

28. јун: 10:00 – 19:00 часова (за пословне посетиоце и публику)

Петак је дан предвиђен за посету грађанства. Цена улазнице је 350 динара, цена групне улазнице 200, а цена паркинга 150 динара по сату паркирања.

За посетиоце ПАРТНЕРА регистрација је обавезна попуњавањем пријаве (пре отварања изложбе) или регистрационог листа (у току изложбе).