BELFIS 2018

4 – 6. октобар 2019.

Белфис је јединствени сајам ове врсте у региону, а резултат је чињенице да се тржиште фитнеса, велнеса и здравља све брже развија и расте. Настао је по угледу на највеће светске и европске сајмове. Окупља најеминентније инструкторе и презентере из региона, велики број излагача – произвођаче и дистрибутере спортске опреме и реквизита, подова, суплемената, компаније које се баве здравом исхраном, фармацеутске куће, фитнес клубове, школице спорта, спортске факултете, међународне организације из света фитнеса…

Сви посетиоци имају прилику да у зони Medical check point провере свој здравствени статус и да вежбају уз богату програмску шему на бинама, у зонама за функционални тренинг, наменским body & mind радионицама, а најмлађе посетиоце БЕЛФИС-а очекује специјална дечија спортска зона. За све оне жељне знања и усавршавања у фокусу су VIII Европски фитнес конгрес, као и предавачке сесије.

Покривајуц́и више од 4.500 м² са мноштвом изложбених штандова и великим бројем учесника, други по реду БЕЛФИС заузима значајно место на мапи фитнес догађаја региона и Европе.

ХАЛЕ

Хала 3

РАДНО ВРЕМЕ

10:00 – 19:00

ОРГАНИЗАТОР

САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ

www.srfs.org.rs

ТЕХНИЧКИ ОРГАНИЗАТОР

БЕЛФИС ДОО

Здравка Челара 14
11000 Београд
тел: +381 11 311 56 48
www.belfis.rs

ПОКРОВИТЕЉ

Министарство омладине и спорта

Ministarstvo omladine i sporta

ГАЛЕРИЈА