Због своје богате понуде и традиције дуге седам деценије, Медицински и спа комплекс „Меркур“ из Врњачке Бање не треба посебно представљати. Он је срж Врњачке Бање, а током 70 година постојања „Меркур“ се трансформисао из првобитног Завода и каснијег РХ центра у данашњи модерни комплекс.

У својој понуди има третмане који погодују корисницима који имају различите проблеме, самим тим и потребе. Своју богату понуду дефинисали су кроз креирање различитих пакета.

„Сачувајте лепоту“ је један од специјално креираних пакета за период јануар-април 2018. године. За све оне који желе да брину о себи у најлепшој и најпосећенијој дестинацији у Србији у овом периоду обезбеђен је попуст од 13 одсто.

Пакети „За сваки џеп“ и „Покрет без бола“ такође су креирани за исти период, а подразумевају и исти попуст. Сви они који хладну зимску свакодневницу желе да замене опуштањем у Спа центру требало би да изаберу пакет „Одмор за душу и тело“.

„Вратите се са одмора излечени“ парола је под којом се промовише пакет „Брза дијагностика“, а веома је популаран и „Гастро пакет“.

„Меркур“ је познат и по посвећености пацијентима са дијабетесом, јер се са овом болешћу, уз добар медицински третман, може „Квалитетно живети са дијабетесом“ (како гласи и назив пакета).