На овогодишњем Међународном сајму намештаја, опреме и унутрашње декорације биће представљен изузетан програм домаћих излагача, од компанија са дугом традицијом у производњи и продаји намештаја до квалитетних нових малих фирми из целе Србије. Све учеснике карактерише квалитет дизајна и оригиналност приступа.

GIR – kvalitetan nameštaj prefinjenog dizajna

ГИР – квалитетан намештај префињеног дизајна

У хали 3 Београдског сајма и ове године представља се намештај овог произвођача из Краљева. Компанија ГИР ствара савремен и функционалан намештај који се веома лако примењује у различитим просторима, дајући му посебан и одмерен карактер.

Гир је бренд које се истакао на претходним излагањима, како код публике тако и кроз награде. Све популарнији, њихов намештај “препознају” млади људи, али и сви они којима је приоритет у избору квалитетан и одмерено дизајниран савремени намештај.

“Ми смо посвећени квалитету без компромиса и снажно оријентисани ка дизајну који је идентификован у јасном, рафинираном и модерном облику.”

Simpo u hali 3A

Симпо у хали 3А

Симпо је регионални лидер у производњи и продаји намештаја. Истовремено Симпо је најчешћи избор купаца када је реч о домаћим брендовима. Ова компанија са дугом традицијом и богатим искуством креира удобан, квалитетан и естетски избалансиран намештај због чега се лако уклапа у различите амбијенте.

“Каже се да душа чини човека, а ми кажемо да једино намештај са душом чини човеков простор.”

ATLAS – kvalitetan nameštaj, uređenje, adaptacija i oplemenjivanje enterijera

АТЛАС – квалитетан намештај, уређење, адаптација и оплемењивање ентеријера

За компанију АТЛАС из Ужица високе естетске вредности, модеран дизајн и бескомпромисан квалитет представљају стандарде којих се држе дуже од 20 година. Сарадња са познатим европским и домаћим дизајнерима, одабир квалитетних материјала, штофова и коже, као и страст коју веште руке мајстора уносе у сваки производ, допринела је да Атлас данас заузима значајно место у свету намештаја.

Catra Home Fashion – monumentalni komadi od punog drveta, kože i perja

Catra Home Fashion – монументални комади од пуног дрвета, коже и перја

Catra је бренд из Врања који ствара висококвалитетан намештај од коже и масива. Њихови елегантни и упечатљиви комади дају јак карактер простору у ком се налазе. Најквалитетнија кожа, масив као и врхунска израда чине да ови комади временом изгледају све боље.

“У изради дуготрајног и издржљивог намештаја користимо модерну, високу технологију, али је кључ у ручној и занатској изради.”

Dsignedby – savremen i održiv pristup dizajnu

Dsignedby – савремен и одржив приступ дизајну

Dsignedby је бренд из Београда и један од интернационално најуспешнијих домаћих дизајн студија. Бави се развојем иновативних производа савременог и јединственог дизајна, а главну карактеристику њиховог рада представља интегрисање најсавременијих светлосних ефеката у дизајн што подразумева коришћење ОЛЕД технологије.

Dsignedby креира производе који стварају посебну атмосферу, а штанд овог популарног бренда можете посетити у хали 3 Београдског сајма.

Plus Minus – nameštaj od drveta

Плус Минус – намештај од дрвета

Плус Минус је млада компанија из Јагодине која производи намештај од дрвета. Главни фокусу овог породичног бренда представљају столице и тапацирани намештај. Плус Минус креира комаде савременог дизајна који су лако примењиви у различитим просторима, како приватним тако и јавним.

“Бавимо се производњом намештаја јединственог дизајна, као и израдом комплетних ентеријера по техничкој пројектној документацији инвеститора“.

Hookl and Stool – masivan nameštaj od oraha i hrasta

Hookl and Stool – масиван намештај од ораха и храста

Hookl and Stool је млада компанија из Београда која се бави производњом квалитетног, функционалног и оригиналног намештаја. Hookl and Stool комбинује савремен дизајн, традиционалне занате и иновативне технологије што резултира атрактивним и упечатљивим производима.

Посетиоци Сајма намештаја упознаће се са њиховим асортиманом на штанду у хали 3.

Extraform – kvalitetan, moderan i izbalansiran nameštaj

Екстраформ – квалитетан, модеран и избалансиран намештај

Екстраформ је компанија из Сенте са традицијом наступања на Сајму намештаја у Београду. Посетиоци ће, као и претходних година, имати прилику да виде овај изузетно удобан, практичан и атрактивно дизајниран намештај.

“Спајањем савремене фабричке производње и занатске, ручне израде, настаје заокружен Еxтраформ производ.“